Tanda-tanda bila perempuan betul-betul sayangkan seseorang

Diya Hanun | 8:34 PM | Wednesday, July 3, 2013 | 11 Awesome Comment's
لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl‎

Kalau tadi kita dah tahu tanda-tanda bila seseorang lelaki sayangkan seseorang sekarang
macam mana nak tahu bila seseorang perempuan betul-betul sayangkan seseorang pula.
Memang senang nak tau tanda-tanda bila seorang perempun ni betul-betul sayangkan seorang lelaki.
Sebab perempuan ni senang nak baca perangai diorang. Tahu tak apa tanda-tandanya tu?

1. Dia tahu apa yang kekasih mereka sukai atau benci.
2. Dia akan memberikan gelaran yang pelik-pelik pada kekasih mereka seperti buncit,bulat,gendut dan sebagainya.
3. Akan secara tiba-tiba menoleh pandangan ke tempat lain bila kekasih memandang ke mata mereka pada tempoh yang agak lama.
4. Selalu memberikan pelbagai hadiah selalunya sesuatu yang mereka buat sendiri.
5. Ingin selalu dekat dengan kekasih mereka
6. Mudah cemburu jika ada perempuan yang tidak dikenali berada dekat dengan kekasih mereka
7. Sering bertanya apa yang disukai oleh kekasihnya
8. Sentiasa ingin kelihatan cantik depan kekasih mereka
9. Marah bila kekasih mereka melakukan perkara yang menyusahkan dan merisaukan diri mereka
10. Selalu stalk facebook,twitter,phone kekasih mereka
11. Mengutamakan kekasih lebih dari sahabat mereka * ni dah tahap obses dah ni..bahaya2
12. Bersikap lebih manja pada kekasih mereka
13. Memberikan password akaun laman sosial kepada pasangan mereka kerana mereka betul-betul percaya pada si dia
14. Selalu memberikan mesej atau menelefon kekasih mereka sampai kan pasangan mereka boleh mersa rimas kerana merasa seperti dikongkong
15. Banyak gambar kekasih mereka di dalam phone 
16. Sering like status,gambar atau post dari kekasih mereka
17. Dia tidak kisah meluangkan masa yang lama untuk bersama dengan kekasih mereka
18. Akan menginggati tarikh-tarikh penting seperti hari jadi, tarikh mereka telah bersama dll
19. Selalu bercakap tentang hubungan mereka
20. Paling senang dia sering mengatakan i love you atau ungkapan yang seumpama dengannya.

P/s: perempuan ni simple je pemikiran diorang :P


11 comments:

  1. simple tapi sarat.. cemburu tapi tak buta. mudah terasa tapi jiwa kental.. sayang? ermmm nak fikir kejap. hehehehe..

    ReplyDelete
  2. tpi zara mng tk suka tngok fb..twiter..meskipn hf dia..=)

    ReplyDelete
  3. Yup sumenye btol... Hahahahah...

    ReplyDelete
  4. Saye tk tahu nk pilih yg mana satu sabab yg satu saye suka tapi dia macam tk sula yg kedua sayan suka sikit je tapi macam dia suka kt saya konfius lh kak

    ReplyDelete
  5. Hmm. Situasi aku terbalik pula.

    ReplyDelete
  6. Mcm mane klau girl tu kate dah tawar hati..tp dlm mase same nampak mcm dye still berharap..n ak sendiri pening..ape yg ptt ak buat..ak fkir give up utk stop dr skitkan hati dye..tp dlm mase same..ak xnak give up..jd ape yg ptt ak buat sebenarnye? Tq

    ReplyDelete
  7. saya sebagai lelaki , dah buat semua tuh , tapi kenapa dia tak faham faham yang saya sayangkan dia ? . malah dia tinggalkan saya .

    ReplyDelete
  8. saya sebagai lelaki dah buat semua tuh . tapi kenapa dia tak faham faham yang saya sayangkan dia ? malah dia tinggalkan saya .

    ReplyDelete
  9. saya sebagai lelaki , dah buat semua tuh , tapi kenapa dia tak faham faham yang saya sayangkan dia ? . malah dia tinggalkan saya .

    ReplyDelete
  10. jgn give up dgn pmpn...die sje nk test..btul ke syg die...klu syg xkn tglkn die

    ReplyDelete

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.