Little talks from me

Diya Hanun | 12:00 AM | Friday, July 19, 2013 | 2 Awesome Comment's
لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl‎

Fuuuuhhh..*tiup habuk..

Selamat berpuasa korang..hehe..lama dah baru nak ucap..
so kalau ada orang cakap,Ramadan kareem(Ramadan yang mulia) 
korang mesti jawab :
Allahu akram (Allah lebih Mulia)..:) ok?

Esok dah hari ke 10 kita berpuasa >_< 
Cuaca pun tak panas sangat berbanding bulan lain..mendung dan hujan..
Best..puasa pun tak rasa letih sangat, sejuk je*bagi diya la..
Sepanjang bulan puasa ni diya pakai baju kurung ke kelas..
Kawan laki dia terkejut..dia kata baru sweet..*alamak segan pula..
Assignment memang banyak..lagi-lagi diya baru start belaja autocad..
Susahnye nak faham.. T-T 
Memori laptop pulak dah tinggal 88gb je..nak kena beli hard disk la nampaknye..
mission diya sekarang : Nak kumpul RM300 beli hard disk 1 tera..*_*
Oh yelah..sebelum puasa hari tu, diya ada pergi klcc..
Nak diikutkan memang first time pergi sendiri..naik ktm lepas tu tukar train guna lrt ke klcc..
Memang tak boleh lupa dekat acik jaga dalam surau klcc tu, dia tak bagi diya cas fon
Marah betul dia..2x dia marah..ahaha..dia buat dek je..nak buat macam mana..terpaksa la dah bateri nak mati..haih..pelik la..first time diya tau tak boleh cas fon dekat surau shopping mall suria klcc tu..
selalu diya cas dekat surau shopping mall lain boleh je..tak ade sape nak marah..
Kenapa management dia macam tu? KENAPA?
masa nak solat dalam tu rasa macam dalam tahanan pulak..jadi aim acik jaga tu..haha
Lepas tu second day puasa hari tu, someone balik country dia..celebrate puasa dengan family dia..
sampai sekarang tak contact diya..masa 2 minggu sebelum puasa tu dia busy gila..
Aihhh...kenapa lah dia macam tu...susah betul! tapi rindu pula dekat dia...agaknya dia macam mana ye dekat sana..hmmm(=_=???)oKay puasa kita lupakan dia untuk seketika..biarkan dia..asal dia gembira..
Next talk:
see?? nampak tak vector image ni..cantik kan ^_^ hari tu diya masuk segmen i can be a doodler..
Dapat vector dari cik kumbang..Lagi satu hadiah diya tak dapat lagi..crochet keychain tak silap..
Tak pelah..diya tak harap pape pun join segmen-segmen ni..jarang join sebab busy..
First time menang..haha..so kita lupakan jelah hadiah tu..
tak nak claim, malas.. dapat atas tu pun ok lah..
By the way..tu picture akak diya dengan adik sedara, :)

Last but not least, next week kena buat presentation untuk shelter design and submit assignment autocad..
Waduh, boleh botak kepala nak kejar semua dead line tu,sekarang baru tahap banyak kelemumur ja..hak3..

p/s: Hari tu diya ade jalan-jalan, nampak satu kasut ni..waaa..cantik gila..tapi tinggi la...
Rasa nak pakai kasut tu,tapi macam, tak sesuai untuk diya yang kecil dan kurus ni..haha..
jadi tak beli pun :P 

Amboi, banyak pulak diya bebel kan...little talks from me..
SELAMAT MALAM SEMUA..

Jangan lupa niat puasa esok: 

2 comments:

  1. Autocad tu mula2 je susah. Lama2 senang la.
    Cuma kena biasakan aje.
    Good luck. =)

    ReplyDelete
  2. huhuuu..tau xpe...mmg susah gler kalau xtau..

    ReplyDelete

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.