Penggunaan tracing paper dikala bosan

Diya Hanun | 12:43 AM | Tuesday, September 10, 2013 | 29 Awesome Comment's
لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl‎

Setiap minggu satu je entrr diya post sejak semester ni start, dah nak hujung semester ni, diya semakin busy..
nak rush dengan banyak assignmnets yang kena submit..
Dah 4 hari diya demam, sebab tak jaga diri..hehe..
hari ni diya ade presentation untuk subject presentation skill..
Macam ape tah tadi..
Oleh sebab minggu lepas ade sikit masa free, diya suruh kawan diya lukis something 
dekat atas tracing paper..

nilah medium yang kami gunakan

cara nak menggunakannya : ambil satu tracing paper, lukis satu badan, kerat yang berlebihan,
lukis muka dengan pelbagai style..so matching kan lah ikut mood korang..haha..
selamat mencuba



lukisan bestie diya,




percubaan dari diya







29 comments:

  1. hehe, pandai awk buat, comel smua emotion muka tu. kos sy mmg guna tracing paper pown. lukis pelan perumahan.

    ReplyDelete
  2. perghh . menarik giler !! nak buat tapi takreti lukis . hehe :D

    ReplyDelete
  3. perghh . menarik giler !! nak buat tapi takreti lukis . hehe :D

    ReplyDelete
  4. wa...berbakatnya:) mcm pernah main je ketas ni,heee

    ReplyDelete
  5. hehee,..ni kertas untuk tekap gambar tu lah.. ;)

    ReplyDelete
  6. bagusnya ada idea kreatif macam ni :)

    done follow sis.. :)

    ReplyDelete
  7. comel ye :) pandai lukis . hehe . btw thx for following me .

    ReplyDelete
  8. sangat kreatif..tangan berseni.. :)

    ReplyDelete
  9. haha...rajin giler...done follow back..btw thanks follow n singgah http://izzriidris.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. uish, apesal menarik sangat ni...
    ni yang jeles ni.

    ReplyDelete
  11. Diya sangat kreatif.!!
    sukala tengok...

    ReplyDelete
  12. comeynye diya lukis yang last2 tu :P

    ReplyDelete
  13. wahh. dulu ada gak lukis camni. skang x dah. nice2!!

    ReplyDelete
  14. hehee..nak ajar mcm mne??? sbab dia lukis2 je..pastu match2..

    ReplyDelete
  15. ya ke... hehehe... Buat la cikit2... Cara2 melukis yang betul... Video ke.. Best kan2...

    ReplyDelete

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.