IUIIC 2013

Diya Hanun | 5:54 PM | Monday, September 16, 2013 | 9 Awesome Comment's
لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl‎

Hyee~ *lambai tangan
11 Ogos hari Rabu lepas, diya ada ikut serta dalam 1 competition dekat universiti diya,
IUIIC atau Infrastructure University Kuala Lumpur Innovation & Invention Competition 2013.
Melibatkan : 

Ni peserta dari iukl untuk emergency shelter design, diya paling kanan

 ni presentation board diya
ni model diya...uhh..macam mana lah boleh masuk ni =_=
mengarut je design ni =_= haha..
 masuk ni pun sebab terpaksa..
ahaa..ni pun sebenarnya assignment diya untuk architectural design 2, dan tiba-tiba
lecturer ambil nama diya sebab dia suka design diya dan classmate lain..
emergency shelter ni sebenarnya satu tempat untuk orang yang mengalami musibah
dan assignment ni suruh design satu shelter yang boleh dicabut dan dipasang, dia tak nak khemah
so tercipta lah design ni..yang diya pasti nak sijil penyertaan je..hihihi

 yang dekat bawah ni peserta yang lain

 sebenarnya banyak reka cipta dan inovasi baru yang korang boleh tengok dalam pertandingan ni, 
 para pemenang
tahniah kepada yang menang ^_^
 begitulah ceritanya

9 comments:

  1. wah. semat gk shelter tu. buat ngn ape shelter tu?

    ReplyDelete
  2. nice idea :)klu bnjir ke pape ke, boleh la gne idea awk ni..

    ReplyDelete
  3. buat dengan kraft board :D
    hehe..yeke..banjir tu kena buat bagi dy terapung la..hehe..ni x terapung..

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum..
    Jom singgah https://www.facebook.com/pages/Jom-Shopping-On9/199515420202002
    Kami menerima tempahan kraf felt pada harga yg. sangat murah.Tempah 50pcs keatas akan dapat harga borong.Bantal handmade pun ada. =)
    Jangan lupa SHARE dekat kwn2 ye.. Terima kasih.. =)

    ReplyDelete
  5. semangat tu penting. BBL pun pernah masuk competition macam ni. masuk sebab nak sijil je

    Entri Terbaru : Baju Kuning Minion Akhirnya Sampai

    ReplyDelete
  6. kreatif & innovatif..hehe betul ke? smp boleh join competition mantap r tu ...:)

    ReplyDelete
  7. Pergh !! Mantap! :D

    jemput singgah :)

    http://santanmanis.blogspot.com/2014/03/blog-santan-manis-masuk-majalah-remaja.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.