Jualan borong secara kilo di Nilai 3

Diya Hanun | 12:02 AM | Thursday, September 5, 2013 | 5 Awesome Comment's
لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl‎

Lama sudah diya menyepi..hehe..banyak sangat nak tulis tapi masa tidak mengizinkan..
so diya tulis entry pendek jelah, nak bagi blog ni ade update nya jugak, 
tak de lah dia sunyi dengan enty lama..haaa..hari Ahad hari tu diya ade pergi jalan-jalan
lawat saudara di Nilai 3..tiba-tiba nampak lah ada orang berkerumun dekat satu tempat ni, tak silap
mungkin pasar borong kot..
Mak ajak lah usha kan, sekali diorang jual barang macam ni:

Banyak kan pinggan mangkuk?

Customer berbaju hijau ni kerap dijumpai di sekitar tempat ni..hahaha

Shisha pun ada :P perabot apatah lagi..

mak bersepah kotak

pinggan macam2 jenis

pilih-pilih

dah berlonggok dah pun, nak jalan pun susah.. +_+  

see customer misteri ni muncul lagi
apa number ni?

   ha kau berlonggok dah, tinggal pilih je

eeh selipar pun ada lah..haha..



pinggan oren


hambik, sekali depan kedai Baryali carpets dah

kucing ni tak dijual ye

ada jual mainan budak

Cashier dia =_= nampak tak orang apa tu...hihi..
diaorang guna penimbang 
1 kilo RM 8 tak silap..mak yang cakap la..diya x tau berapa sebab diya tak beli..
Tapi jangan harap lah barang ni tahan macam barang dekat kedai pinggan mangkuk shopping mall sana..
Dah nama plastik..:) tau2 lah ketahanan dia macam mana..

P/S: customer berbaju hijau tu akak diya..hahah =_= nak interframe :P

5 comments:

  1. wow bestnya! Sape yg berniaga boleh ler borong pinggan kat sini... nilai 3 kat row mana ni?

    ReplyDelete
  2. dekat dengan pasar borong nilai sana..

    ReplyDelete
  3. ohh..murah la ni ek.. ahaha..lawak lah.awk boleh usha lelama kat pompuan baju hijau tuh

    ReplyDelete
  4. heheee..sebab tu kakak sy, dia suka interframe..

    ReplyDelete
  5. best yer...yam minggu depan rancang nak pergi nilai gak..hehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.