Dugaan berblogging

Diya Hanun | 9:21 PM | Monday, June 4, 2012 | Leave a Comment Here (^_^)/
Assalamualaikum:)

hye3..
hari nie nak bebel jela..hiihiii..jangan marah yea..nanti tak comey^_^
Fuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhh~(mengeluh)
susah jugak kan nak dapat follower neh,..huhu..
tengok follower diya tew~~ eleeee~ hehe...
mesti korang tergelakkan...hahak..
ciput je...hehe..hari neh rajin2 kan tangan diya follow blog yang comey2 n berjaya wat diya ase cam waaaah..
nak datang agy kat blog die...die...n ramai lagi la..cantik belaka blog2 tu...(^^,)
Alhamdulillah ade la jugak yang sudi follow diya setelah diya follow die...
maceh pada yang sudi follow memang diya hargai^_^
kalo yang tak nak follow balik xpela..
diya xmarah pown....xla sampai ase nak unfollow balik...
rawr~ hehe..guraw jer^^,
xder ase terkilan pown sebab orang kata tu lah dugaan berblogging neh
kan tu hak masing2..hormati pengguna lain..
..sebab lama2 nanti ramai lah tu....
sabar dan rajinkan tangan tulis entry yang menarik..rajin blogwalking..
rajin follow orang..(rajin lah jugak)
InsyaAllah boleyh...yeah! 
Chayok3 diya~


by the way..tadi ade main game sheep and cloud kat atas tu..
download dari playstore kat fon diya..
kiut giler game die..main punya main tengok2 bateri tinggal setengah..
makan banyak bateri la..leceh meh~
 lepas kena demam panas semalam terus dah tak online sangat paz neh..hehe..
demam pown online..mane mak tak mara...
huhu..start minggu depan akan jadi minggu yang paling busy sebab da masok kliuc..
start belajar..waaahh...tak sabar~
p/s: jeles dengan kawan2 yang dah start kuliah...hehe..

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.