Isu 1st komen di Fb

Diya Hanun | 7:18 PM | Tuesday, May 29, 2012 | Leave a Comment Here (^_^)/


Assalamualaikum


korang semua ofcourse la ade facebook kan?? right?
Kebanyakan page diya  tengok kalo diorang letak gambar mesti ade jer yang tulis macam nie

"1st !"

okay mugkin diorang excited kowt jadi yang "1st" tu...hehe...
Tapi kebanyakan yang tulis komen camtu ape yang nak dikejarnye sebenar ea?
mmm...maki hamun dari pengguna fb lain ade la...hehe..
kadang-kadang nak kata yang komen tu budak kecik tak jugak...
even orang dewasa pown ade..
bila dah ade orang yang komen macam tu bawah mesti marah..
Funny actually bila baca komen diorang tu...
adoi da jadi kes gaduh pulak...haha..
Ade yang kate nah amek dua puluh sen nie..pergi main jaoh2..
ade pulak yang cakap dapat hadiah ke bile jadi 1st tu..
Persoalannya...
Harus ke tulis "1ST" tu???
Korang rasa???




No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.