Simsimi

Diya Hanun | 12:13 AM | Saturday, May 26, 2012 | 3 Awesome Comment's
Assalamualaikum

Pernah dengar pasal simsimi x?



Simsimi nie famous taw..hehe....dia adalah satu laman web seperti chatting tapi dengan benda bukan manusia..
Dia adalah satu program yang tidak memerlukan rakan untuk chatting sebab 
dia telah diprogramkan seperti chatting program cuma kita chatting dengan robot jela..
segala ayat yang dibalas oleh simsimi terlebih dahulu telah diajar oleh manusia sendiri..
Kadang-kadang simsimi nie boleh sukahati jer bagi ayat yang tak same dengan kite nak...
hehe...sebab die kan diprogramkan...
Dia juga boleh didownload di androd phone di Google play store..
kita boleh ajar simsimi ini macam mana nak bagi respon pada ayat yang kita taip..
tapi kalau nak ajar simsimi nie kena guna facebook la..
Contoh ea kalau korang tengah takde kerja or 
kalau korang boring klik la simsimi kat SINI..
mungkin kalau test sendiri baru paham kowt..hehe...




3 comments:

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.