2048 game addiction

Diya Hanun | 8:43 PM | Wednesday, April 30, 2014 | 7 Awesome Comment's
لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl‎

Lately Game 2048 (two-zero-four-eight) dah jadi satu fonemena.
Atau dalam bahasa nya Dua ribu empat puluh lapan, atau Dua kosong Empat Lapan.
Dulu dengan game Flappy bird nye, sekarang 2048 pulak.


Game ni just slide-slide kan dekat nombor yang sama sampai kita dapat 2048 tu.
Boleh didapati secara percuma di playstore. Ramai kata game ni addicting sangat.
So Diya try la. Not bad la. Meh la main sama..hehe.. Download dekat smartphone you guys tu.

7 comments:

  1. Oh, adik tina suka main game ni. Powerr tuu, dapat takat 1000++.

    ReplyDelete
  2. Jom join GA ni.
    1. http://anemzahar.blogspot.com/2014/05/mini-giveaway-kcolly-by-syiera-firdaus.html
    2. http://anemzahar.blogspot.com/2014/05/giveaway-mei-2014-by-ianfaizalcom-and.html

    ReplyDelete
  3. me too!! tapi tak dapat2 lagi angka 2048.. huhu..

    ReplyDelete
  4. game ni cam serupa dgn satu version dlm buku. xtahu sama ke tak...tp mmng mncabar. nanti nk try main jugak laa ;-)

    ReplyDelete

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.