Susah jadi outsider ni!

Diya Hanun | 5:29 PM | Thursday, August 30, 2012 | Leave a Comment Here (^_^)/
Assalamualaikum

Isnin semalam Diya daftar keluar hostel..malam tu serah kunci..huhu..
akhirnye..Diya jadi outsider..hehe...seronok~
Isnin hari tu mati2 ingatkan kelas pukul 9...damn...
punyalah Diya rush huh...ingat nak amek taxi tapi sebab taknak bazir duit Diya nek la bas
KLIUC..lame tunggu...
mase kat ktm tu diya tak dpt duduk sebab ramai...
time sampai je kat bangi tibe3 penuh..
sesak giler...tak leh gerak langsung..
lepas tu dah sampai Serdang Diya nak keluar pown xley...huargh...
selfish giler la..ade fat woman nie men tolak je orang kat pintu tu sebab nak masuk dalam padahal dah penuh..
Diya pulak nak keluar tibe2 kena penyek kat pintu..siot jer!!
Ya Allah...diya try kuar jgak...fuhh alhamdulillah dapat..
huh..tu cerita isnin..sampai je kolej tengok pintu dah kunci..seb bek ade kwan buka...alahai...baru masuk kelas, kelas dah abez...baru duduk 5 minit...sob3..

hari selasa lagi best..baru sampai kolej dah kawan kata kelas cancel! SIOT~
rabu plak sama jugak Diya rush laju2..naik taxi...tapi lecturer tak masuk kelas...
MasyaAllah..tension je...baik tunggu bas KLIUC je tak bazir duit...

hari khamis, hari nie la...
wuwuwu! rush laju2 ingat kelas dah start,amek taxi..sampai kelas lecturer msok lmbt..
upenye klas mula 9...Dak len elok je dtg kol 9.30 tak kena kunci...huhuu...
len kali tak nak rush la..! uwaa~
Susah jadi outsider...tapi Diya suka...^_^

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.