Nak panggil apa nie?

Diya Hanun | 8:56 PM | Tuesday, August 7, 2012 | 3 Awesome Comment's
Assalamualaikum

haha terkejut tak tengok picture neh..hehe..tu hiasan jer..

ok jom start cite..
Nak panggil ape nie...??? 
Setiap kali jumpa kawan baru tu jela perkataan yang selalu keluar dari mulut Diya..
huhuu..tak taw nak panggil ape..
Kat kolej nie classmate panggil i & u...
PERGH da jadi orang bandar da..
eeewwww...siyezly(seriously) geli giler first2 nak cakap macam tu...
makan masa 2 minggu gak nak biasakan diri cakap i dan u...
macam culture shock...
Sebab kat sekolah dulu panggil aku kau jer kowt...
Bile Diya tanya kat dak poli ke universiti lain diorang panggil aku kau jer kowt!

Kalau dengan kawan  rapat a.k.a the best frenz ahax...
kat KLIUC neh la..
diorang neh pening sikit...lebih gemar panggil saya dan u..
ok Diya citer..
Diya rapat dengan 3 orang..Shahmira,Alyssa dan Eiyqa..
Dengan Shahmira and Alyssa diorang suka cakap English..Eiyqa pulak bahasa Melayu jer...
then kalau Alyssa dan Shahmira cakap melayu diorang akan gelar diri sebagai saya dan u atau saya dan kamu..
huh..dah pening sangat nak panggil ape terus Diya panggil dengan gelaran nama Diya atau nama orang yang Diya tengah bercakap tu..
Sekarang dah terbiasa guna nama jer..
AKU RINDU NAK CAKAP AKU KAU LAH DENGAN KAWAN2!
grrrrrrr...hmmm...lain tempat lain cara dia(^_^)

3 comments:

  1. Slalu rasa serba salah if nk pggil aku kau bila baru 1st time kenal...hihi

    ReplyDelete
  2. xrumer palladium xrumer dedicated server backlink checker tool
    seo package

    ReplyDelete

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.