Assignment tentang advertisement

Diya Hanun | 12:09 AM | Thursday, July 12, 2012 | 2 Awesome Comment's
Assalamualaikum

Waaah...rindu betul kat blog nie...sian my baby nie ditinggalkan begitu sahaja...sorry ya baby..mama is back now..haha ngarut..
Sejak start kelas kat KLIUC nie banyak idea kreatif yang telah Diya kerah..terpaksa..
sob..nak jadi arkitek nie kena banyak cari idea kreatif..
Untuk semester pertama ni Diya amek subjek
  • Basic design
  • Introduction to built environment
  • Technical drawing
  • technical english
  • graphic communication
So sekarang nie ada assingment yang perlu dibuat dan masih dalam proses..
assignment tentang renovation sebuah kerusi.kena wat 20 lebih rekaan...giler tol..mane Diya nak pat idea neh..tu untuk subject graphic communications..assignment lagi satu dah siap tinggal print jer...Tentang advertisement..yeah...First time wat guna adobe photoshop..Diya wat advertisement handphone..muahaha...lnak tengok..meh Diya tunjuk..showing off sambil wat muka lame (.==)
haha..kidding:) next time Diya tunjuk lepas Diya hantar hari jumaat nie..
 lepas tu basic design assignment nya adalah:
kitorang diberi 4 orang dalam 1 group dan diberi tanah sebanyak 2m x 2m.
so kitorang kena wat satu projek berdasarkan point,lines and planes..
Group Diya pilih FREEDOM...tapi sekarang tak ade idea langsung nak wat apa tok menggambarkan freedom tu...ARGH!!!! DAMN...
sok laktu lecturer nak tengok sketching..
by the way..sekarang nie english Diya dah ade improvement...yeay...Alhamdulillah...hehe..
kalau korang nak masuk kat mane2 international college...pandai2 lah speaking ya..:)
thats all for tonight..c ya..




2 comments:

  1. bagus boleh speaking like a true englishwoman! ^_^

    -budak comel a.k.a nik amir imran-

    hahahaha xD

    ReplyDelete

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.