Make me smile please

Diya Hanun | 10:19 PM | Friday, July 27, 2012 | Leave a Comment Here (^_^)/
ASSALAMUALAIKUM...:)

lama dah diya tak buka blog sayang nie...hmmm...
sekarang nie diya rasa down sangat-sangat...sebab diya susah sikit nak bergaul dengan 
kawan sekelas...Diya harap sangat dapat jadi mesra dan dapat ramai kawan lepas nie....hmmm...
Diya nie bukan macam kawan2 yang lain...sekejap tegur-tegur dah dapat ramai kawan...sudah mesra..
Diya nie berat mulut and agak takut untuk menegur orang...
selalu orang tegur Diya dulu...baru Diya dapat masuk..
Nak kata diya nie matang...tak...
Diya lebih kepada perangai childish..yakni kebudak-budakkan...
Diya suka benda comel..segala yang comel2..
kawan2 diya semua matang...huhuu...
Kadang-kadang Diya cuba jadi matang tapi tu bukan diri diya,..watpe kita nak berpura-pura sedangkan kita tak selesa dengan kepura-puraan itu..
hmmm...sometimes diya nak cuba angkat mulut tegur orang...
nak dapat kawan baru tapi diya segan sangat-sangat...
Diya try nak tegur dak international ary tu...tapi alahai....mulut xgerak...mte punyalah ade gaya macam nak bercakap..hampeh..haha...Diya2...
hmmm...sekarang nie Diya tiba2 rindu sangat2 kat kwan2 lame....kawan2 thestore...skolah smk khir johari beranang..sk beranang...tp tak taw la sekarang diorang macam mana..
mungkin kebanyakannya sudah berubah...
Diya sekarang nie baru lepas demam..masuk angin dalam perut...:)
lepas nie Diya busy..
hehe..Diya mintak kat kawan2 please make me smile:)
i am very down now:( so sad:(


P/S: apa lah khabar kwan2 aku skarang nie ea...kalau korang terbaca blog nie...aku hrap korang taw aku sayang korang:)

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.