Yuka Kinoshita, Wanita Kurus dengan nafsu makan yang besar.

Diya Hanun | 10:20 PM | Monday, October 3, 2016 | 10 Awesome Comment's
لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl‎

Bagi orang yang tak mampu nak makan banyak macam Diya ni tapi berat tak naik-naik, atau orang yang jenis makan sikit tapi berat naik berterusan, pasti jealous dengan wanita Jepun bernama Yuka Kinoshita yang lahir pada 4 February 1985 (31 tahun). Tak tahu lah saka apa yang dia bela, sampai boleh makan melampau banyaknya tapi tetap kurus dan berat tak naik-naik.


ini Youtube channel dia. Video terbaru dia berkenaan dengan oreo cereal yang diberi oleh penonton korea dia. Nampak sedap jugak bijirin Oreo O's tu, Malaysia tak ada ke eh? Haha.

10 comments:

  1. best makan byk pun badan maintain je

    ReplyDelete
  2. Anis selalu tgok vid dia. Hihi best je tgok dia makan >.<

    ReplyDelete
  3. selalu gak tgk video die nie.. mmg lain mcm betul selera die.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahah..kita tgk pun rasa mcm, uish biar betul minah ni..

      Delete
  4. Sy x suka tgk cerita org mkn2 sbb sy x blh mkn byk.. perut kecil.. huhuhu...

    ReplyDelete
  5. Same with me! Seppp siket Yuka :p

    ReplyDelete

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.