Short post: Bersabarlah

Diya Hanun | 4:05 AM | Saturday, July 16, 2016 | 8 Awesome Comment's
لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl‎

Dikesempatan ini, nak ucap Selamat Hari Raya Aidilfitri. Hehe. Lamanya tak post Diya oi.
Busy dan semakin busy. Diya dah start subject design building dah.
Sem ni Project 1 design Dream House on a slope. Humm.. 
Kadang-kadang selalu rasa menyesal kenapa ambil kos archi ni.
Tapi tak boleh menyesal jugak, sebab dah half way dah kan. 
Inshallah setiap kesusahan itu pasti ada kesenangan.
Bersabarlah.

8 comments:

  1. selamat hari raya kak :)
    insyaAllah selepas kesusahan tu ade kesenangan

    ReplyDelete
  2. Selamat hari raya diya...

    Chayoookkkk, diya pasti boleh...

    ReplyDelete
  3. Selamat hari raya.
    Teruskan usaha hingga berjaya.

    ReplyDelete
  4. huu..semoga berjaya utk sem baru ni =)

    ReplyDelete
  5. Selamat Hari raya . . salam singgah=)

    ReplyDelete
  6. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  7. smoga segala urusan Diya dipermudahkan Nya.. amiin...

    ReplyDelete

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.