Cheque Nuffnang selamat sampai rumah.

Diya Hanun | 12:56 AM | Wednesday, June 22, 2016 | 19 Awesome Comment's
لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl‎

Lama sangat dah nak tulis post ni, tapi tak berkesempatan. Bulan 3 hari tu ada buat post pasal cashout nuffnang buat pertama kali. Boleh baca dekat SINI
Mula-mula aku cashout 15 March 2016 dan cheque ni sampai 18 May 2016.
Kira lah berapa bulan dia nak sampai rumah tu. Mula-mula tu ragu-ragu jugak, sampai ke tak cheque ni. Jadi pergilah send ticket tanya pasal ticket ni akan sampai agak-agak bila. Ini jawapan pihak nuffnang bagi. Yang tak boleh tahannya, aku send ticket masa 6 April, tapi dia reply dalam bulan May..Haha..ambil masa jugak ticket aku nak di reply, ingatkan tak nak reply. Hari-hari jugak check diorang dah reply belum. *Sobs cries in the corner* 
Penantian akhirnya berhasil, Alhamdulillah 18 May sampai dah cheque ni. Happy sangat.


Jadi sekarang ini lah campaign yang tengah berjalan :


Apa-apa pun Alhamdulillah (^_^)

19 comments:

  1. awak !!!! boleh tak ajar kita buat nuffnag ni ??? kita tak pandai .
    btw , hah suka SENI ? minat buat DIY ? nak belajar buat SABUN ???
    Perghhhh MEH SINI :D www.vetovirago.com

    ReplyDelete
  2. Wahhh tahniah! Klik tabung terus :D

    ReplyDelete
  3. wahh bestnya, nak jugak buat bende ni! tapi tak tahu macam manaaaa T_T

    ReplyDelete
  4. Tahniah Dear..
    Rezeki di bulan Ramadhan ;)

    ReplyDelete
  5. whoaaa byk banget huhuhu alhamdulillah!

    ReplyDelete
  6. bestnyaaa :D , bila la saya boleh dapat cheques dari nuff jg huhu ..

    ReplyDelete
  7. Tahniah.. blogging smbil cari income .. best2!

    ReplyDelete
  8. Bestnyaaa! Tahniah awak! Siqah panjang lagi masa agaknya nak dapat nie 😉

    ReplyDelete

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.