Sepuluh Soalan dari Mimi Rheem

Diya Hanun | 8:36 PM | Monday, November 30, 2015 | 6 Awesome Comment's
لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl‎


So, masa buka cbox Diya ditag oleh blogger Mimi

Ni blog dia : MimiRheem

Haha, tak sangka lah kita ditag..terharunya >_<  sob3
Dia suruh kita jawab 10 soalan, okay ni soalan dari dia

Soalannya untuk awak semua :
1 : Siapa kamu 10 tahun akan datang ?
Haha..tak boleh cakap lah, ntah hidup atau mati..

2 : Blogger yang menjadi inspirasi kamu ?
Siapa ya, ramai sangat..hehe

3 : Haiwan yang paling geli geli apa ?
Geli eh? Banyak gilaa.. Lipas, lipan, Ulat sagu, banyak juga jenis serangga 

4 : Pendapat awak tentang blog saya? Jujur ya..
Comel sangat! 

5 : Kamu lebih aktif di mana ? Blog,Facebook,Instagram,Twiter Dll. Nyatakan kenapa.
Tak ada facebook, instagram, twitter dll.. Jadi aktif di Blog sahaja..tu pun tak selalu update..hoho

6 : Tempat melancong yang paling seronok yang pernah kamu lawati di Malaysia?
Pulau Tinggi Mersing kot, sebab cantik laut situ.

7 :Fav pelakon lelaki Malaysia ?
Siapa ya? Tak tahulah..haha

8 : Fav pelakon perempuan Malaysia ?
Pun tak tahu..huhu

9 : Barang wajib yang perlu di bawah setiap kali keluar ?
Dompet dengan phone

10 : Tea or Coffe ?
Tea! haha

Benda ni macam kita tag orang ni  dan orang ni tag kita dan kita pula kena jawab soalan dari dia dan kita pulak tag orang lain dan orang lain pula tag pada orang lain. So dia jadi sebuah rantaian yang tak akan putus. Mungkin?

Okay, ini soalan from me to you guys yang di tag:

Soalan:
1. Apa korang buat masa weekend?
2. Makanan yang paling digemari?
3. Suka kucing tak?
4. Orang yang paling dikagumi dalam hidup? Idola yang ingin dicontohi? bukan dari dunia blog.
5. Katakan lah korang ada button untuk melupakan seseorang, siapa yang korang ingin lupakan?
6. Describe yourself in a word.
7. Lagu fav korang yang ada memori pahit or manis?
8. Pernah rasa nak menangis tak, tapi tak tahu apa buat korang menangis?
9. Kalau ada stranger duduk sebelah korang dan dia sama jantina, korang akan tegur atau biar dia tegur dulu?
10. Describe My blog in your own words.

So nak tag orang secara randomly.
1. Moi
3. Afif
4. Fieyqa
6. Sesiapa yang tak sengaja membaca blog ini..hihiihi..

6 comments:

  1. Haha..tq sudi jawab..Sama la..geli dgn haiwan jenis serangga :-)

    ReplyDelete
  2. eh. saya sengaja baca blog ni. adakah ter-tag juga? haha

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. ahaha...ntah lah..mungin ye dan mungkin tidak

      Delete
    2. ahaha...ntah lah..mungin ye dan mungkin tidak

      Delete

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.