Musim Hujan

Diya Hanun | 11:31 AM | Wednesday, November 25, 2015 | 11 Awesome Comment's
لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl‎

Sekarang ni musim hujan, Dugaan betul bagi orang yang tak drive kereta macam aku ni.. 
 Dugaan..bersabarlah


11 comments:

  1. Betul2. Saya yang naik bas pun merasai benda ni. :)

    ReplyDelete
  2. alahai comelnya lukisan, jgn lupa sentiasa bwa payung..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe..kdg2 tak bawa pun payung..orait! tq remind >_<

      Delete
  3. Hujan duduk rumah. Nanti kene kilat. kekkekkee

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak boleh, kena pergi kelas..sob3..kalau tak lama dah tido..hehe

      Delete
  4. betul tuh memang dugaan.. tadi masa pergi kedai hujan dah reda..tapi sekali otw lebat pulak dia turun..menangis dalam hujan la jawabnya sebab dah kuyup..T__T

    salam singgah dari blog arepnakbebel.com

    ReplyDelete
  5. Salam, haha comelnye kartun (n_n)!
    Haha samalah kita, sy balik kerja naik bas....so kalau hujan, then tertinggal payung, gigihlah bawak payung office yg besar boleh muat 3 org tu..bila angin tiup cam nak melayang rasa~ hahaha...tp xpe, sy suka hujan :D

    ReplyDelete
  6. Salam, haha comelnye kartun (n_n)!
    Haha samalah kita, sy balik kerja naik bas....so kalau hujan, then tertinggal payung, gigihlah bawak payung office yg besar boleh muat 3 org tu..bila angin tiup cam nak melayang rasa~ hahaha...tp xpe, sy suka hujan :D

    ReplyDelete

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.