Everything is Random

Diya Hanun | 12:48 AM | Monday, October 19, 2015 | 5 Awesome Comment's
لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl‎

Berjaya dah tukar design blog.. Alhamdulillah.. After trial and error.. Tak tahu lah apa yang ambil masa lama sangat nak buat dia.. Rasanya boleh je siap cepat tapi, perasaan malas tu selalu datang.. Last-last usik sikit tergendala macam tu je. Alhamdulillah settle  coding. Tak nak usik sangat dah.. Lain kali baru eksperimen lagi. 

Random talk, lepas ni Diya tak akan guna nama  'DIYA' masa tulis entry. Nak tukar Aku..
Kenapa? Saje je.. hehe.. nampak macam best.

Random picture,  Comel kan kucing ni,

Kenapa badan dia macam tu?

Jangan terkejut, bukan kucing betul pun. Ni beg je..hehe

Bag ni direka oleh Pico, suri rumah Jepun yang sukakan kucing. 

5 comments:

  1. dah berjaya ye edit blog ye. cantik!. btw kucing tu nmpak real..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..kan..nampak real..pakai mesti best.

      Delete
  2. cantik blog. heee anw, beg kucing tu kan, rasa mau beli ja sekarang. hee comel

    ReplyDelete

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.