Welcome back to blogging world

Diya Hanun | 6:19 PM | Thursday, February 27, 2014 | Leave a Comment Here (^_^)/
لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl‎

Its been awhile *saying this awkwardly
so yah how you guys doin lately..
jeezz..



Lama dah tak berblogging..Setelah satu semester bertungkus lumus dengan segala projek
design untuk subject Architectural Design 3, nak tak nak dah habis dah semester 5..
Alhamdulillah..segalanya berjalan dengan baik..Minggu ni exam, walaupun ada 3 paper
dan just 2 hari exam..tapi 2 hari tulah yang sangat memberi tekanan..
2 down and 1 more to go.. By the way, agak lama jugak lah diya tinggalkan dunia blogging ni..
Sunyi dengan entry lama..fuuh..Diya!! bila nak start blogging ni..haih~
Ok2..Inshallah cuti semester ni diya start balik..tapi..makin lama makin busy la..
Banyak yang diya tak sempat nak taip diya akan taip start habis exam nanti, rabu depan!
Ada someone minta diya bekerja under company dia..untuk buat design..
Yelah cadang2 nya begitulah..kalau betul2 menjadi Alhamdulillah..
Orang tu pun dah mula start minta Diya hasilkan design..
Inshallah kalau produk tu dah siap diya akan tunjuk dekat blog..
ala-ala promote..kira membantu company..cheyyy~
Apa-apa hal..kita hanya boleh merancang, Allah sahaja yang menentukan..
So diya, welcome back to your small blogging world~

بسم الله الرحمن الرحيم

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.