Nuffnang ada problem ke?

Diya Hanun | 6:03 PM | Thursday, August 8, 2013 | 4 Awesome Comment's
لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl‎

Diya tak pernah post pasal nuffnang diya..tapi hari ni nak post saje sebab musykil dengan satu iklan nuffnang ni.. Nampak tak satu iklan bawah ni yang dah lama dah sejak 10 jun 2013


Yang peliknya pasal nuffnang diya tu..iklan Transtitions Optical tak bergerak..
Lol..dah lama kot dia duduk dalam kotak campaign tu..
Berbanding member2 dia yang lain, dah bertukar dah, 
Nuffnang lupa ke pasal iklan tu?? Atau diorang salah landing??
Pelik..=_=?? 

4 comments:

  1. Cer anta tiket kat nuffnang, tanya napa mslh ni bole terjadi

    ReplyDelete
  2. salam singgah raya. Selamat Hari Raya maaf zahir batin.. pasal nuffnang tu mmg sy pon hadapi masalah sama.. biarkan aje lah.

    ReplyDelete
  3. nak kena hantar ticket tu mcm segan pula..hehe..

    ReplyDelete
  4. deno ada juga satu iklan mcm tu... sampai skrg tak bergerak duitnya.. yg lain bergerak... hairan juga

    ReplyDelete

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.