Presentation review

Diya Hanun | 9:57 PM | Friday, March 1, 2013 | 7 Awesome Comment's
 photo assalam-1_zpsce3aec1c.png

dah berhabuk lah blog ni,..aihh..sian dah lama tak update :D
exam diya dah nak habis..yeahh...bulan 3 cuti semester..bulan 4 masuk sem 3 !!
hehee...Alhamdulillah...segala assignment presentation dah selesai..
Hari ni last buat presentation board..dan boleh rehat dah lepas ni..
isnin ni last paper final exam, pengajian islam :D
Hari ni pergi universiti diya..ada presentation review..
lecturer diya bagi markah kat presentation board yang budak architecture buat...

ni tarikh dan markah untuk penilaian..

first presentation board..

second presentation board
third presentation board :)

ni keseluruhan presentation board..ada 3 project

ni pakaian diya untuk hari ni :) hehe..simple kan


ni best fren diya..lagi sorang tak masuk..sebab malu2..

btw..hari ni pergi timbang berat dan ukur tinggi..huhuu..
sedih lah..tinggi diya dulu masa sekolah 153, taon lpas ukur 152, bln disember ukur 151,
tadi ukur jadi 150..asal..diya mengecut ke!! nooooo~~~
tapi berat dah menaik 2kg...wahh happy.. :)

7 comments:

  1. wow!if ur idea ni jadi realiti mesti best kan...all da best =)

    ReplyDelete
  2. aik...dah tinggi boleh turun balik ke ketinggian tu? first time kakak dengar...

    ReplyDelete
  3. gud lak sis :) buat yg terbaik dan jngan lupa slalu berdoa kat Allah spya sntiasa dipermudahkan :)

    ReplyDelete
  4. hehehe..sama macam akak , dulu arch student juga

    ReplyDelete
  5. Hai. :) Salam perkenalan. Mari join sini. ^^

    http://meyrajohn.blogspot.com/p/jointhiscontest.html

    Untuk tingkatkan pageview, followers and traffic korang meningkat hingga tahap AWESOME!!

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/segment-lick-exchange-affie-by.html

    Thanks dear!!

    ReplyDelete
  6. Hai. :) Salam perkenalan. Mari join sini. ^^

    http://meyrajohn.blogspot.com/p/jointhiscontest.html

    Untuk tingkatkan pageview, followers and traffic korang meningkat hingga tahap AWESOME!!

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/segment-lick-exchange-affie-by.html

    Thanks dear!!

    ReplyDelete
  7. Cantiknya poster ,,, Boleh ajar ni ,, Sangat menarik =)

    ReplyDelete

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.