Owner Blog

Diya Hanun | 12:44 AM | | 51 Awesome Comment's
Assalamualaikum...

Ha! Nak stalk kita eh?! Hehehe... Yela tekan sini sebab nak tahu pasal kita..tehee **tersipu malu.

Nama kita Fardiyah tapi panggil je Diya.
Lahir 1/12/1994, Sekarang ni kerja dah. Kerja apa? Rahsia~ Jeng jeng jeng.
Nak tempah doodle? email je kita dekat : far_diyah94@yahoo.com
Hidup Diya ni selalu Follow the Flow.
Kadang tu bila fikir pasal hidup ni kan, rasa depressed sangat, risau dengan masa depan.
Boleh ke sambung master? kenapa tak move on move on lagi?
Dengan siapa I will end up with? How is my future going to be? Can I be an architect?
Am I going to die early? Bila keseorangan dan terpaksa ikut je hidup ni sampai satu tahap kau rasa lost sangat. Satu je aku selalu ingatkan diri aku ni, Sabar. Just Follow the Flow, sebab Allah dah sediakan ganjaran yang besar buat hamba-hambanya yang bersabar.
Inshallah. (Sabarlah wahai hati)

Blog ni aku dedikasikan untuk post dan share benda random tapi random people boleh baca sebab aku tahu tak ada pembaca setia pun blog ni, jadi tak ada masalah pun.
Semua penulisan di dalam blog ni adalah hasil buah fikiran atau berdasarkan pengalaman penulis sendiri iaitu Diya lah..
Seandainya ada pengisiannya yang menguris hati siapa-siapa yang membaca, maafkan diri ini.
Terima Kasih sudi singgah baca. (^_^)