Hari-hari bekerja ku

Diya Hanun | 9:28 AM | Wednesday, January 14, 2015 | 5 Awesome Comment's
Assalamualaikum.
Sekarang ni Diya mula bekerja, plan mungkin akan sambung belajar lambat.. Nak cari pengalaman sementara..Jadi kerja diya bukan under architecture tetapi sekarang lebih kepada Human Resources,. Tak Tahu lah macam mana boleh tercampak dekat department ni.. Itulah orang kata, rezeki kita tak tahu..
Jadi beginilah rutin kerje sehari-hari Diya. Oh ya..Selepas ni Diya akan lebih banyak post cerita lebih berbentuk lukisan chibi macam dekat bawah ni,. Hoho jadi beginilah kisahnya,..



Tahun 2015

Diya Hanun | 1:32 PM | Thursday, January 1, 2015 | 3 Awesome Comment's
لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl‎

Tahun 2014 dah berganti 2015. Umur batch diya sekarang dah masuk 21 tahun dah.
Tak sangka! Dah semakin tua. Umur kita semua bertambah satu tahun lagi.
Tapi layakkah pemikiran kita dengan umur kita tu? Sudah matang kah kita?