Hari-hari bekerja ku

Diya Hanun | 9:28 AM | Wednesday, January 14, 2015 | 5 Awesome Comment's
Assalamualaikum.
Sekarang ni Diya mula bekerja, plan mungkin akan sambung belajar lambat.. Nak cari pengalaman sementara..Jadi kerja diya bukan under architecture tetapi sekarang lebih kepada Human Resources,. Tak Tahu lah macam mana boleh tercampak dekat department ni.. Itulah orang kata, rezeki kita tak tahu..
Jadi beginilah rutin kerje sehari-hari Diya. Oh ya..Selepas ni Diya akan lebih banyak post cerita lebih berbentuk lukisan chibi macam dekat bawah ni,. Hoho jadi beginilah kisahnya,..



5 comments:

  1. selamat bekerja. betul tu, kerja kerja jugak. solat tu penting. :) cute sangat kartun akak. geramm >.<

    ReplyDelete
  2. hey!

    its been a while since ive laughed
    so much tengok a blog post as this!
    it really does capture office life,
    and trust me, lepas 10 tahon koje pon
    gambo nombo satu tu still apply ok!

    keep blogging, your drawings are ohsem!

    -boredwithcrap.blogspot-

    ReplyDelete
  3. comel nye.. best pulak baca kat blog Diya nie..

    ReplyDelete
  4. ke pantry buat air xde ke? hehe
    kalau saya, nescafe kat opis slalu abis sebab saya...ekekekeke :P

    ReplyDelete
  5. Sama la naik tghri je lemau, menguap sampai nk t'koyak mulut,huhuu....;-)

    ReplyDelete

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.