Result exam.

Diya Hanun | 6:10 PM | Wednesday, June 11, 2014 | Leave a Comment Here (^_^)/
لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl‎

Semalam diya check result exam untuk semester 6 dengan harapan ada peningkatan..
Memang agak susah bagi budak archi macam diya ni nak dapat 4 flat. Lagi-lagi subject banyak
depends on design and coursework..bukan subjek yang menggunakan hafalan tapi lebih kepada
kreativiti bla3~ berusaha sampai yang termampu je..


Macam nilah result diya, screenshot dari IUKL website
 jangan hiraukan kartun purple tu, sekadar iklan. heheh


Isnin depan dah nak masuk semester last..mungkin cabaran lebih besar..
Alhamdulillah result naik cgpa sem lepas 3.595 sem ni cgpa naik 3.603
syukur lah.. Pejam celik-pejam celik dah dua tahun lebih dah diya kat sini..
Nak habis dah..setelah pelbagai perkara berlaku,

Hari tu subject computer aided design ataupun CAD dapat a-.
Diya buat movie guna sony vegas dan lumion pasal rumah attic dengan gazebo.
Pasni untuk final project leh la apply semua yang diya dah belajar..hik3


Cuti pon dah habis.. berbaki 4 hari je..malasnye masuk new sem..*cry

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi memberikan komen.