Cheque Nuffnang selamat sampai rumah.

Diya Hanun | 12:56 AM | Wednesday, June 22, 2016 | 19 Awesome Comment's
لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl‎

Lama sangat dah nak tulis post ni, tapi tak berkesempatan. Bulan 3 hari tu ada buat post pasal cashout nuffnang buat pertama kali. Boleh baca dekat SINI
Mula-mula aku cashout 15 March 2016 dan cheque ni sampai 18 May 2016.
Kira lah berapa bulan dia nak sampai rumah tu. Mula-mula tu ragu-ragu jugak, sampai ke tak cheque ni. Jadi pergilah send ticket tanya pasal ticket ni akan sampai agak-agak bila. Ini jawapan pihak nuffnang bagi. Yang tak boleh tahannya, aku send ticket masa 6 April, tapi dia reply dalam bulan May..Haha..ambil masa jugak ticket aku nak di reply, ingatkan tak nak reply. Hari-hari jugak check diorang dah reply belum. *Sobs cries in the corner* 
Penantian akhirnya berhasil, Alhamdulillah 18 May sampai dah cheque ni. Happy sangat.


Jadi sekarang ini lah campaign yang tengah berjalan :


Apa-apa pun Alhamdulillah (^_^)

Salam Ramadan 2016

Diya Hanun | 6:21 PM | Sunday, June 5, 2016 | 19 Awesome Comment's
لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl‎

Hai, lama Diya dah menghilang..Hampir 2 bulan lamanya, mungkin tiada yang perasan. Hehe..
Di kesempatan ini Diya nak mengucapkan Selamat Menyambut Bulan Ramadan 
buat semua umat Islam yang akan berpuasa esok. 
Puasa ya, jangan gastrik pula sepanjang bulan mulia ni, terutamanya lelaki!
Haha, perempuan tu lain lah ceritanya. Mari sama-sama merebut peluang yang ada ini menambah pahala yang berlipat kali ganda dengan melakukan ibadah dan meninggalkan segala larangannya.
Salam Ramadan Semua !