Benefits of Applying Lip Balm

Diya Hanun | 3:44 PM | Monday, February 15, 2016 | 17 Awesome Comment's
لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl‎

         Lips is the most gentle part in a human body. Once a while, our lips will dried due to lack of moisture which eventually lead to lesions and bleeding. Chapped lips can be caused by the weather, licking your lips too much, and even some medications. Talking with someone while your lips are cracked and dry will definitely be a confident spoiler.  Instead of drinking eight glasses of water a day, lip balm definitely serves as a quick fix up. Thus, carrying a lip balms in your purse might help in keeping your lips moisturized, rendering you with smoother and softer lips. Check out the benefits of a lip balm and see how it helps you stay confident all day long.

1.  No more embarrassing chapped lips.
Every single one of us will experience this situation which may tend to be quite embarrassing especially if you have to go out and meet people. We will feel insecure of our appearance and keep licking our lips to make it moist. Unfortunately, there are days where our lips are too cracked and peeling that can be painful to endure. The solution is to constantly apply lip balm when you feel uncomfortable with your lips and drink plenty of water. 

2. Healthy Moist
Lips should always stay moist and applying lip balm throughout the day will make you lips stay healthy. Most of us thought that by licking their lips might solve the dry lips problem but actually dries them more as the saliva contains acids that break down food irritate the lips.

3. Lipstick Power
For the ladies who love wearing lipstick, it is seen that applying lip balm before putting your tint of lipstick is the best trick to make your lips look kissable. The lipstick will easily glide in your cracks creating a smooth sexy look. Plump up and feel confident everywhere you go.


4. Lips skin heals faster
The skin on your lips is thinner than your facial skin. So in case you are suffering from chapped and dry lips, using a lip balm will ensure that your lips are well hydrated and they heal faster.


5. Contains SPF protection
Due to the extreme sunlight, the vermilion border of your lips could be lost. To protect these skin cells from getting damaged, lip balms serve as the best medicine.  They help preventing any dangerous rays contacting the lips directly. Most of the lip balms these days, have SPF in them. This will automatically help your lips from becoming dry and chapped and will protect against the harmful rays of the sun as well.

10 Lukisan Terkenal Dunia Sepanjang Zaman

Diya Hanun | 12:35 AM | Saturday, February 13, 2016 | 4 Awesome Comment's
لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl‎

Hai lama gila kan aku menghilang..Hihi..Sekarang ni, aku ada 1 assignment group berdua untuk menghasilkan lukisan abstract based on sebuah bangunan. Masalahnya, lukisan tu tak boleh ada kaitan pun dengan bangunan tu, dia more to expression kita towards that building. Contoh kita rasa building to buruk, kita paint dia jadi hitam ke dekat atas canvas tu. Okay itu apa yang sepatutnya aku kena buat based on instruction lecturer. My biggest problem now is to search for Canvas. Dekat Malaysia ni tak banyak kedai arts la, ada pun jauh dari tempat aku ni..
Online shop yang betul-betul jual arts supply pun tak ada dekat Malaysia ni..
(Ada tak? Macam  tak pernah jumpa je?) Antara kedai yang aku dah jelajah untuk cari Canvas:

Arts & Friends - tak ada saiz sesuai
Pustaka Rakyat - Tak Jual
MPH - Pun tak jual
Popular - Dia jual saiz a3 dgn kecik dari a2
Cziplee - Dah habis
  
Rasa malas nak pergi bahagian Klang Valley & Shah Alam sana. Sekarang ni tengah try pujuk-pujuk member lain tolong belikan..(muka dah plaster simen yang tebal dah ni nak minta diorang tolong).
Assignment ni pun masih lagi ongoing, belum tahu lagi apa kesudahannya. Jumaat pulak presentation. Risauuu maaaakkk nak! Dengan aku yang basic sikit pasal kaler acrylic plus partner yang langsung tak ada basic. Waduh, gawat nih. Lepas dari hari itu baru minda terbuka sikit, sebab aku tak pro bab painting atas canvas ni. Macam Hapeeeee jeee. Then, Isnin next week dah final exam. Ya Allah, kenapa?? Masa research untuk assignment ni pulak, aku jumpa lukisan dari artis luar negara yang aku selalu nampak tapi tak pernah nak ambil port kaji siapa pelukis tu.
Okay lets move on to our main topic.. Hihih, Muqaddimah terlalu panjang:

10 Lukisan Terkenal Dunia Sepanjang Zaman

1. Mona Lisa by Leonardo Da Vinci

2. Girl With a Pearl Earring by Johannes Vermeer

3. The Scream by Edvard Munch

4. Starry Night by Vincent Van Gogh

5. The Persistence of Memory by Salvador Dali

6. Whistler's Mother by James Whistler

7.  The Last Supper by Leonardo Da Vinci

8. The Creation of Adam by Leonardo Da Vinci

9.  The Night Watch – Rembrandt van Rijn

10. Guernica by Pablo Picasso


Aku letak sikit je, Banyak gila sebenarnya tapi banyak-banyak ni, aku suka Starry Night tu, Korang pula?