Doodle-doodle chibi

Diya Hanun | 9:17 PM | Friday, May 30, 2014 | 12 Awesome Comment's
لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl‎

Doodle ni Diya buat masa cuti sem yang lepas, tersimpan je dalam hard disk
daripada tak ada guna langsung so better diya share dekat blog.
Sekarang lagi satu cuti sem tengah diya lalui, tapi sampai 15 june ni je..
Diya nak masuk last semester. Cuti ni tak ada idea nak buat apa,
Nak keluar haih jangan tanyalah, mungkin nak tukar theme blog ni kot.
Tengoklah macam mana..hee..

Cuti Semester

Diya Hanun | 8:55 PM | Friday, May 23, 2014 | 3 Awesome Comment's
لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl‎

Alhamdulillah dah berakhir dah 1 lagi sem yang menyeksakan.. Lega sangat2..
Sem ni dah berakhir..subjek yang diya amek adalah measured drawing, pengajian malaysia and
cad 2.. Dan segala assignment dah diya siapkan..hik3...
final exam pon dah dapat diya settlekan..1 paper je..
June nanti semester akhir diya..dan projek akhir nanti diya nak cuba wat yang 
terbaik, Inshallah..Tak sabar nak habis diploma..
pastu terus sambung degree kat tempat sama selama 2 tahun ;)

Tadi diya check nuffnang.. eh ade jugak iklan yang sudi lekat dengan blog diya..
walaupun dah sebulan x update entry..Alhamdulillah rezeki..


tak lama lagi nak bulan puasa dah..tak sabar rasanya ^_^