Make me smile please

Diya Hanun | 10:19 PM | Friday, July 27, 2012 | Leave a Comment Here (^_^)/
ASSALAMUALAIKUM...:)

lama dah diya tak buka blog sayang nie...hmmm...
sekarang nie diya rasa down sangat-sangat...sebab diya susah sikit nak bergaul dengan 
kawan sekelas...Diya harap sangat dapat jadi mesra dan dapat ramai kawan lepas nie....hmmm...
Diya nie bukan macam kawan2 yang lain...sekejap tegur-tegur dah dapat ramai kawan...sudah mesra..
Diya nie berat mulut and agak takut untuk menegur orang...
selalu orang tegur Diya dulu...baru Diya dapat masuk..
Nak kata diya nie matang...tak...
Diya lebih kepada perangai childish..yakni kebudak-budakkan...
Diya suka benda comel..segala yang comel2..
kawan2 diya semua matang...huhuu...
Kadang-kadang Diya cuba jadi matang tapi tu bukan diri diya,..watpe kita nak berpura-pura sedangkan kita tak selesa dengan kepura-puraan itu..
hmmm...sometimes diya nak cuba angkat mulut tegur orang...
nak dapat kawan baru tapi diya segan sangat-sangat...
Diya try nak tegur dak international ary tu...tapi alahai....mulut xgerak...mte punyalah ade gaya macam nak bercakap..hampeh..haha...Diya2...
hmmm...sekarang nie Diya tiba2 rindu sangat2 kat kwan2 lame....kawan2 thestore...skolah smk khir johari beranang..sk beranang...tp tak taw la sekarang diorang macam mana..
mungkin kebanyakannya sudah berubah...
Diya sekarang nie baru lepas demam..masuk angin dalam perut...:)
lepas nie Diya busy..
hehe..Diya mintak kat kawan2 please make me smile:)
i am very down now:( so sad:(


P/S: apa lah khabar kwan2 aku skarang nie ea...kalau korang terbaca blog nie...aku hrap korang taw aku sayang korang:)

Phone advertisement assgnment

Diya Hanun | 4:28 PM | Sunday, July 15, 2012 | Leave a Comment Here (^_^)/

nilah advertisement yang diya cakap dalam entry lepas...dah antar da..hehe...sena ea shape dia xgemuk macam pic atas nie..

Assignment tentang advertisement

Diya Hanun | 12:09 AM | Thursday, July 12, 2012 | 2 Awesome Comment's
Assalamualaikum

Waaah...rindu betul kat blog nie...sian my baby nie ditinggalkan begitu sahaja...sorry ya baby..mama is back now..haha ngarut..
Sejak start kelas kat KLIUC nie banyak idea kreatif yang telah Diya kerah..terpaksa..
sob..nak jadi arkitek nie kena banyak cari idea kreatif..
Untuk semester pertama ni Diya amek subjek
  • Basic design
  • Introduction to built environment
  • Technical drawing
  • technical english
  • graphic communication
So sekarang nie ada assingment yang perlu dibuat dan masih dalam proses..
assignment tentang renovation sebuah kerusi.kena wat 20 lebih rekaan...giler tol..mane Diya nak pat idea neh..tu untuk subject graphic communications..assignment lagi satu dah siap tinggal print jer...Tentang advertisement..yeah...First time wat guna adobe photoshop..Diya wat advertisement handphone..muahaha...lnak tengok..meh Diya tunjuk..showing off sambil wat muka lame (.==)
haha..kidding:) next time Diya tunjuk lepas Diya hantar hari jumaat nie..
 lepas tu basic design assignment nya adalah:
kitorang diberi 4 orang dalam 1 group dan diberi tanah sebanyak 2m x 2m.
so kitorang kena wat satu projek berdasarkan point,lines and planes..
Group Diya pilih FREEDOM...tapi sekarang tak ade idea langsung nak wat apa tok menggambarkan freedom tu...ARGH!!!! DAMN...
sok laktu lecturer nak tengok sketching..
by the way..sekarang nie english Diya dah ade improvement...yeay...Alhamdulillah...hehe..
kalau korang nak masuk kat mane2 international college...pandai2 lah speaking ya..:)
thats all for tonight..c ya..