TRAGEDI DI AMBANG 2012

Diya Hanun | 11:47 PM | Saturday, December 31, 2011 | 1 Awesome Comment's
Firstly, Assalamualaikum...

huhuuu~ tak taw la nak ngadu kat sape lagi...
kat blog jela nampak ea!!
waaa.....sadis gler...ujung tahun 2o11 enset aku masuk air....
tahu la enset aku w100i tp aku sayang enset tu....
skang die kritikal...sob3...harap ko dpt "diselamatkan"

Tadi pulak spek aku exciden!
Aaaaaa....cian dy~
da innalillah..hmmm...
tgk nilah akibat nak cepat, n asek tanggal spek....sob3...
da kene pijak kete...amek kau...
CIAN AKU!! huhuuu...mase aku cari dia aku terjumpa dia dalam keadaan sadis...sebelah kaca pecah...kau cedera parah...dan akhirnya xpat diselamatkan....TRAGIS!
kalo mama aku taw memang aku kena!!!
aaaaa......takut!!! heheee....tp harap-harap gaji cpt masuk..leyh beli baru....
TERIMA KASIH SPEK KERANA DAH BERKHIDMAT UNTUK AKU SELAMA 1 TAHUN...

yang ade daun tu nampak tak dia xder cermin..hahax...mesti xkan..



SPEK MATA RM180
EXPIRED: 31.12.2011

SECOND DAY

Diya Hanun | 11:21 PM | Tuesday, December 20, 2011 | 2 Awesome Comment's
Hari ni...XOK !!
argh~~~~
baru 2nd day da kene amek alih tugas akak yang akan benti keje...
wuwuuuuu~
Sukar nya!!! cewah~ sukar tuwh!!
huk3.....

MY FIRST DAY OF MY FIRST JOB

Diya Hanun | 10:15 PM | Monday, December 19, 2011 | Leave a Comment Here (^_^)/
First day aku??
hmmm....okla....aku jadik patung maniqueen..(btol ke eja tu?)
whatever la...heeheee...
pastu keje dy xsusa pun...lipat-lipat pastu susun...
orang pun tak ramai...
cume penat berdiri jerp...
heeheee....
kawan yang sebaya dengan aku ialah fatin..dia orang first same umo yang aku jumpa...
hohooo..
Dia baek..suka dia...eh bkn les ok....hohoo...
pastu yang lain tu athirah,syera.alia hmm sape lg ea....tu jela aku igt...
ahax tapi yang kelaka nyer ade akak yg jage bahagian aku ni dy nak benti esk...
aku dengar jela pe yang akak-akak tu borak....
ahaxx....yang kelaka bile akak tu kate leptup...
puas aku pikir ape bende nye LEPTUP tu...
hahaaaa....
LAPTOP ghopanya....
pasai den...
pelik2 jer an...ade plak costumer neh komplen....
haiya kedai ni byk burung ma...takut dia berak2 nanti...
hahaaa.....tak pela...ade taman burung di sini auntie....
ekekeee....tp okla keje neh....tak penat,,...just lenguh kaki....huhuuu!!!!!!


HARAPAN AKU!!!
SEMOGA KEJE NEH MEMANG AKU DAPAT NGAM LA...HUHUUU!!

ESOK MULA KERJA.

Diya Hanun | 10:34 PM | Sunday, December 18, 2011 | Leave a Comment Here (^_^)/
Assalamualaikum...

hehe....Alhamdulillah esok aku da mula kerja....
harap2 la keje neh seronok....
dan paling penting xsusa...huhuu...
Aku keje kat THE STORE SEMENYIH lorh...
yeaaaaaaa....

tp yg susa nye kat c 2 tak ade tempat solat....
hmmm...
aq harap ade la bilik yg sesuai tuk solat....
aq harap tu jela....xkesa yg lain....
penting ooo....hehe...
papehal!!

GUDLUCK FARDIYAH;-)


Tamat sudah persekolahan.

Diya Hanun | 2:47 PM | Wednesday, December 7, 2011 | 3 Awesome Comment's
Tepat jam 3.30 petang 30.11.2011
spm tamat diakhiri dengan paper biology...

tak sangka aku dah tidak bergelar pelajar....
hidup sebagai orang dewasa baru sahaja bermula....
walaupun aku tahu aku akan merindui zaman persekolahan aku ini...
tapi aku tahu dunia ni banyak lagi benda yang belum diteroka...
banyak juga cabaran yang aku akan hadapi...
sob3..

pergh...sedih betul....huhuu....

1.12.2011...
hari ni bezday aku....
sehari selepas spm berlalu....
sob3....
aku tak sambut sebab tak biasa sambut....
setiap tahun bezday kita pasti berlaian...ehee...
ofcoz la berlainan...takkan sama kowt...
huhuu...aku dapat hadiah dari abang aku benda nie...

SUKA~~~~~(^_^) <3
HUHUU...THANX ABANGWAN...EKEKEE....~
hmm...macam2 dah berlaku tahun nie....
dugaan~