STOKIN TERBANG!

Diya Hanun | 5:56 PM | Wednesday, February 16, 2011 | 1 Awesome Comment's
Hari nie koko...as usual kitorang x dibenarkan balik....heheeee....
Semalam suara aku ilang,hari tu demam...sehari lepas sembuh terus ilang suara...
tapi an ary nie ok...
Suara aku da ok sikit walaupun masih lagi serak2 basah macam ella lorh....
huhuu....sengau jer...heheee....
Tapi kita kembali pada kisah yang aku nak citer pasal stokin terbang....




Alkisah.....
tadi SMK KHIR JOHARI BERANANG A.K.A SEMAHIR ada perlawanan bola sepak persahabatan dengan sekolah SAUJANA MPIAN KAJANG...
ade la gak budak2 perempuan yang gedik2 la kan....mentang2 ade budak laki dari sekolah lain,,
mula la nak pikat,....chet...ta pape ta...
then....perlawanan bola sepak bermula...
tengah syok duduk kat padang tu bersorak2 tetiba lak bola terbang ke arah pelajar....
time tu aku ade...elok jela aku tengok bola tu terbang atas kepala tu..tinggi jerp...hehee...
then tengah kitorang syok tengok bola melayang, tetiba jer ade benda hitam turut serta melayang sekali...
sekali ape da.....
Stokin busuk orang....hehe.....sibuk jer nak melayang stokin tu....jahat tol la sape yang baling tu....
stokin pun nak publisiti ker....


P/S: Mane datang stokin tu?? musykilnye aku....

HARIKU KACAU!!!!

Diya Hanun | 7:36 PM | Monday, February 7, 2011 | 1 Awesome Comment's
waaa....tak terkata hariku.....


Aku jadi juruacara yang kalut ma....sob3....

ape da masalah aku...kalau cakap atas pentas je mesti aku gugup....waawawaaa....
mmg abez arr pengetua marah nan MC kali nie....haha....abez ko fardiyah....
haha....ade plak aku tergagap atas tu....
first time jd MC A.K.A MASTER OF CEREMONY dan first time perhimpunan jadi kelam kabut....haha...
malu siot....tapi pasti aku harap aku dapat belaja dari hari nie....
Pasai aku....time2 tu gak la aku terbatuk dan selsema....sob3....tu pasal la aku jadi clumsy....
tah la...
P/S:learn from mistakes keyh Fardiyah!!!!!!!


WAAAA!!!! maybe aku xprepare sgt kowt...tula,take it easy la.....
tapi!! mmg sumer owg da knal aku nampak ea....yang panik semacam tu....huhuu....xpandai nak kawal emosi kowt....ngeh3....

DORAEMON CANGGIH!!

Diya Hanun | 11:10 AM | Tuesday, February 1, 2011 | 1 Awesome Comment's
Tadi ade usha2 cikit artwork kaT facebook gempak starz yang budak2 nie hantar....
tup2 ternampak lak Doraemon nie...pelik tp kelaka...hehee...so nak share la kat korang yang terbaca blog aku nie....
tapi nie bukan la artwork aku...MANE KORANG SUKE...K JOM USHA:)